събота, 31 октомври 2009 г.





Най новите ми произведения-веселите мечета с дебела пухкава вата чакат някой да ги гушне.И тази спирала,която видях някъде из нета и ме заплени.

понеделник, 26 октомври 2009 г.

Звездите са друга много използвана фигура.Това е може би най-лесната за изпълнение,но като начинаещ избрах нея.Освен това за всяка звезда са достатъчни само два десена.При всички други е необходим по-богат асортимент от десени.Тази също би могла да се изработи с повече шарки.

Все още предпочитам да правя стандартни фигури.Тези ивици,разделени с едноцветни пътеки са много популярни в пачуърка.А и нашият пазар е твърде беден от към материали за това занимание,затова не винаги човек може да осъществи фантазията си до край.



Това са разни дребни неща,които си направих от останалите парчета.Пачуърка е ръкоделие, при което е възможно да се оползотворяват материалите до край.Дори и най-дребните изрезки-с тях напълних пилето и още няколко такива,които вече са при мои малки приятели.


Сега дойде ред на другото ми увлечение-пачуърка.Това са първите юрганчета,които направих за едни много сладък бебчо.Не бяха идеални,но като за първи опит не бяха зле.Поне десените им са много свежи.

неделя, 25 октомври 2009 г.

И най-любимият ми модел.Най-дълго време работен.За много дълго време изоставян.Вече завършен и много красив.

Още няколко модела за показване.Този чакаше ред повече от 20 години да бъде изпълнен.За това пък ми е един от любимите