събота, 10 декември 2011 г.

Днес довърших подаръка за коледната размяна с дамите от групата за пачуърк.Доста се колебах какво да бъде.Отначало мислех да е нещо практично,което да се ползва целогодишно.Но видях този виц:''Скъпи Дядо Коледа,
Бях добра цяла година... Добре, де, през повечето време... Така, де, от време на време... Майната му, сама ще си го купя! '' Смях се от сърце! Тогава реших,че подаръкът ми ще бъде нещо само за Коледа-с коледен дух,весело,шарено.Нещо,без което всеки ще оцелее,но е забавно.Много се надявам другарчето,което ще го получи наистина да се зарадва и забавлява:))))Но какво е точно,ще покажа по-късно,когато другарчето го получи.

сряда, 7 декември 2011 г.

понеделник, 5 декември 2011 г.

Моя колежка ми подхвърли,като че ли на шега ,защо не направя един ''фармацевтичен'' лигавник. Попитах само за размера,защото все си мислех,че е шега. Тя каза,че става дума за съвсем истински лигавник,около А4 :))) И ето го-''фармацевтичният'' лигавник. Първата ми спонтанна мисъл беше просто да пльосна в целия размер ''свекърва ми яде сладолед'' /емблемата на фармацията/:)))).Но след това ми хрумна тази идея-да направя джоб с формата на аптекарски хаван,а емблемата да бъде по-дискретна.Надявам се крайният получател да се забавлява истински с тази закачка:))))

неделя, 4 декември 2011 г.

Вече започнах коледния подарък за играта-размяна.Това са основната част от материалите.Чудих се доста какво да направя.Разглеждах много пъти творенията на другарчето ми,много е добра!Имах идея,отхвърлих я,също и друга и още една.....Първо трябваше да реша дали подаръкът да бъде нещо практично и полезно,което да се използва цяла година.Или весела коледна закачка,шарена и ....коледна:))))Избрах второто.Коледа е специален празник,когато се опитваме да забравим за кратко сивото ежедневие и да мечтаем за чудеса.Затова,забравете за практичното и полезното:)))))