петък, 26 октомври 2012 г.






Завършеното  диванче в няколко пози, включително и изглед от тайното място":))))) И акцентните възглавнички. Десенът е интересен, мисля че се получи добре. Готово да приеме любимата кукла и да приюти малките съковища на някоя малка дама.



   Това е новото ми предложение за конкурса на Аксиома.Диванче за кукли с тайна кутия за съкровища:)))) Изработено от памучен плат и дунапрен, без лепила.И с доста шиене на ръка. Това не ми е от любимите неща, но учудващо и за самата мен, не ми досади никак.Може би, защото обичам да правя играчки и изобщо разни неща за деца.Започвам с няколко снимки от процеса на работа, които включват и моята малка помощничка.

неделя, 21 октомври 2012 г.






   Ето ги и първите коледни чорапчета.Остава да бъдат напълнени с изненади.




 И вече е време да започнем с коледните изделия.За загрявка направих няколко картички.Следват коледни чорапчета и....... всичко друго, за което ми стигне времето.



   Аксиома организира конкурс за текстилна играчка.Играчките са ми слабост, затова реших да се включа.Това е моето предложение.Надявам се да успея да изработя още нещо.


       С момичетата от групата за пачуърк ушихме калъфки за всички деца от един дом.Добър човек уреди да им доставят и нови възглавници за новите калъфки.Дано това им стопли малко душичките! Това са моите.Две за момченца и една за момиченце.От едната страна са гладки, за да не убиват.А другата страна направих по едно джобче-сърчице.